Nummer met lokaal tarief

Class-action

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in Aansprakelijkheid.

Contacteer ons via het online formulier of bel ons kantoor te Gent, Antwerpen of Brussel.

Class-actions

Class-actions of groepsvorderingen omvatten de terugvordering van schade door een grote groep gedupeerden. In België is de gerechtelijke wetgeving niet uitgerust om zeer grote schadegevallen op een efficiënte wijze af te handelen.

Het individueel voeren van een procedure bij massaschadegevallen zou zelfs leiden tot een volledige ontwrichting van het gerechtelijk apparaat, omdat de middelen en infrastructuur gewoonweg ontbreken. Om daaraan te remediëren zijn in de praktijk verschillende technieken ontwikkeld om .

Tot voor zeer kort waren class-actions een onbesproken onderwerp binnen de rechtsliteratuur. Dit in tegenstelling tot andere rechtsstelsels waar deze traditie wel bestaat.

Cassier & Van Maldeghem Advocaten heeft de expertise en structuur ontwikkeld om op te treden in grote schadedossiers. De afhandeling wordt zo veel als mogelijk digitaal gestuurd, zodat het groot aantal slachtoffers op een efficiënte wijze kan bijgestaan worden.

Gerelateerde online diensten

Er zijn voor dit artikel geen gerelateerde online diensten. U kan via deze link een overzicht van onze online diensten bekijken.

Vond U dit artikel nuttig? Bedank ons met een review op google!
Gent
Antwerpen!

Kantoren

Gent

Brugsevaart 32

9030 Gent

+32 (0)9 349 61 23

Antwerpen

Brusselstraat 51

2018 Antwerpen

+32 (0)3 369 12 72

Brussel

Koloniënstraat 11

1000 Brussel

+32 (0)2 669 09 14