Nummer met lokaal tarief

Aansprakelijkheid - Antwerpen

Advocatenkantoor aansprakelijkheid Antwerpen

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
+32 (0)3 369 12 72

Ons advocatenkantoor te Antwerpen is gelegen op een boogscheut van het Antwerpse Vlinderpaleis aan de Bolivarplaats. Het statige pand dateert van de vorige eeuw en was de thuisbasis van het biscuitimperium Parein. Vanuit het kantoor is er een mooi uitzicht over de omgeving van het Antwerpse Zuid en het Vlinderpaleis. Dit gerechtsgebouw kwam er in 2006 en wordt gezien als één van de Belgische architecturale hoogtepunten van de 21ste eeuw. Het Antwerpse gerechtsgebouw staat helaas vooral bekend om het kostenplaatje, dat uiteindelijk vier keer hoger lag dan de gebudgetteerde kostprijs.

U kan via het contactformulier een afspraak maken.

Bereikbaarheid van het advocatenkantoor in Antwerpen

De Bolivarplaats is makkelijk bereikbaar via de E17, waarbij de afrit Antwerpen Centrum kan genomen worden.

Vervolgens wordt U onder de Bolivartunnel geleid, nog steeds richting Antwerpen Centrum. Aan de kruising met de Montignystraat heeft U de keuze om linksaf of rechtsaf te slaan.

Linksaf draait U 180° en rijdt U onmiddellijk rechts de Amerikalei in naar het Vlinderpaleis toe. Aan de Bolivarplaats slaat U linksaf om zich naar de Brusselstraat te begeven en rechtsaf naar de parking van het gerechtsgebouw Antwerpen. Op deze parking is steeds voldoende plaats en op korte wandelafstand van het kantoor. Bovendien kan U tijdens de wandeling de prachtige architectuur van het Vlinderpaleis van Antwerpen bewonderen.

Rechtsaf begeeft U zich door de Montignystraat. Deze sluit na circa 500 meter onmiddellijk aan op de Brusselstraat. Sla daar rechtsaf, het kantoor bevindt zich op ongeveer 50 meter aan de rechterzijde. Er kan geparkeerd worden in de omgeving.

Het kantoor is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse tramlijnen rijden richten de halte Bolivaarplaats.

Neem contact met ons op