Nummer met lokaal tarief

Onze Specialisaties

Alto Advocaten staat voor gespecialiseerde kennis

“Juridische specialisatie is in onze rechtsorde een must geworden.”

Als advocatennetwerk hebben wij van bij de aanvang bewust voor gekozen geen allround praktijk te vormen. Gespecialiseerde kantoren zijn heden ten dage niet meer weg te denken, daar waar ze vroeger eerder uitzonderlijk waren. Dat betekent dat wij enkel specifieke materies behandelen die dezelfde juridische grondslagen delen.

Wij richten ons concreet op de rechtsgebieden buitencontractueel en contractueel recht.

Onder contractueel recht vallen contracten, vastgoed en ondernemingsrecht. Hierbij sluit ook onze incasso dienstverlening aan.

De sectie buitencontractueel recht staat voor aansprakelijkheid en verkeer.

Door ons te specialiseren zijn wij als kantoor in staat voortdurend de laatste juridische evoluties op te volgen binnen deze gebieden.

Specialisatie mag echter geen synoniem zijn voor vakbekrompenheid. Daarom blijft de brede kennis van onze advocaten nog steeds een belangrijk aandachtspunt.

Klikt door op de specialisatie voor meer informatie. Bent U niet zeker of uw situatie betrekking heeft op één van onze specialisaties? Contacteer ons via het contactformulier of kom na afspraak langs op ons advocatenkantoor in Gent, in Antwerpen of in Brussel.

Online advocatendiensten

Aangezien de vraag naar transparante en efficiënte dienstverlening elke dag toeneemt, heeft ons kantoor een afzonderlijke online dienstaanvraag ontwikkeld.

Onze online diensten zijn zowel gericht naar ondernemingen als particulieren.

Ontdek hier onze online advocatendiensten!