Nummer met lokaal tarief

Meer over Ons

Onze filosofie

Alto Advocaten is een vooruitstrevend en gespecialiseerd advocatenkantoor.

In een lezing voor de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen werd ons kantoor als innoverend omschreven en in 1 adem genoemd met über en airbnb.

Het bevestigt voor ons dat een goede advocaat creatief, nauwkeurig en strijdvaardig moet zijn:

“Ius est vigilantibus” – Het recht is voor de wakkeren

Vaak staat of valt een dossier met een bepaald detail, een uitzonderingsregel of een bijzonder precedent in de rechtspraak. Daarin excelleren wij. U verwacht terecht een advocaat die in zijn vakgebied een expert is en voor U tot het uiterste gaat.

Onze jaren ervaring en behaalde resultaten

Wij tonen graag het resultaat van onze jaren ervaring. U kan daarom gepubliceerde uitspraken van ons kantoor nalezen op onze website. Tevens kan U enkele artikels bekijken over ons kantoor in de media.

Kantoren in Gent en Antwerpen

Wij hanteren een open filosofie. Omdat wij het belangrijk vinden dat in een complexe juridische wereld informatie voor iedereen beschikbaar is, publiceren wij geregeld binnen onze expertise in onze online juridische databank. Indien U een concrete vraag heeft of ons een probleem wenst voor te leggen, kan U een afspraak maken in onze centraal gelegen kantoren te Gent en Antwerpen. Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als kleine en grote ondernemingen, nationaal en internationaal.

Vacatures

Het advocatenkantoor staat steeds open voor spontane sollicitaties om ons team te vervoegen. Wij zoeken momenteel medewerkers met minstens 5 jaar ervaring voor zowel ons kantoor te Antwerpen als Gent.

Team Alto

Alto wordt geleid door de 2 advocaat-vennoten. Zij sturen elk dossier aan als “dominus litus” oftewel meester van het proces. De aandacht van onze advocaten voor details en het aanwenden van specifieke juridische expertise geeft de meerwaarde die de cliënten van ons gewoon zijn. Het Alto team bestaat uit administratieve en juridische medewerkers en wij behandelen zaken over heel België.  

Alto Advocaten

Herman VAN MALDEGHEM

Advocaat-vennoot

Gwendolyn CASSIER

Advocaat-vennoot