Nummer met lokaal tarief

229,90 €

Wat?

U bent voornemens een contract af te sluiten?

Onze advocaten lezen het contract voor U na en geven U de nodige opmerkingen over de juridische knelpunten.

Prijs

229,90 €

De prijs voor deze online dienst bedraagt 190,00 EUR (exclusief BTW). Deze prijs omvat het nalezen van een contract (maximaal 10 pagina’s) en oplijsten van de opmerkingen.

Werkwijze

U vult het bestelformulier in en geeft een korte toelichting bij de zaak.

U ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging en met het verzoek het bedrag te voldoen op onze kantoorrekening. Vervolgens contacteren wij U om het dossier te openen.

FAQ

Waarom zou ik Alto Advocaten deze opdracht toevertrouwen?

Alto Advocaten is een gevestigd advocatenbureau met kantoren in o.a. Gent, Antwerpen en Brussel. Door onze landelijke aanwezigheid zijn wij flexibel en kunnen onze advocaten direct aan de slag! In combinatie met onze sterke online aanwezigheid en ontwikkelde website-infrastructuur slagen wij er als geen enkel ander kantoor in om deze voordelen maximaal aan te wenden voor onze klanten!

Krijg ik een factuur voor jullie diensten?

U ontvangt inderdaad een factuur van ons voor het betaalde bedrag. Deze factuur wordt enkel digitaal toegestuurd op het door U opgegeven e-mailadres. De facturen worden maandelijks verwerkt.

Voorwaarden

Door het plaatsen van de bestelling gaat U akkoord met de onderstaande voorwaarden. Wij wijzen de toepassing van andere voorwaarden af.

Door het plaatsen van de bestelling geeft U Alto Advocaten de opdracht om de bestelde dienst te presteren. De bestelling is pas definitief wanneer de betaling op de rekening van Alto Advocaten is ontvangen.

Wij behouden ons het discretionair recht om een bestelling op elk moment te weigeren, zonder opgave van reden.

Wanneer de gegevens onvolledig zijn, kunnen wij U vragen deze aan te vullen.

De afhandeling van de bestelling verloopt volledig online en digitaal.

U gaat ermee akkoord dat de facturatie van het betaalde bedrag digitaal gebeurd en U toegezonden wordt op het door U opgegeven e-mailadres. De facturen worden maandelijks verwerkt.

Over Ons

Advocatenkantoor Alto is gevestigd te Gent, Antwerpen en Brussel. Onze advocaten staan klaar om U met Uw juridisch probleem te helpen.

Klik door om meer over ons te weten te komen.